WWEWWE PPV

CM Punk face glume despre WrestleMania 36

CM Punk a spus acum ceva timp că ediția WrestleMania din acest an va avea loc în iunie. Ei bine el s-a înșelat, dar totuși se distrează pe baza coronavirusului care pune probleme și în WWE.

Punk a făcut o glumă despre ceea ce se întâmplă acum cu WrestleMania 36. Acesta a spus că Roman Reigns nu va mai fi huiduit de fani la cel mai important eveniment anual al companiei.

Un fan l-a acuzat pe CM Punk prin intermediul rețelei de socializare Twitter că oferă indicii eronate despre un meci la WrestleMania așa cum a făcut și cu WWE Backstage. Punk a răspuns: „Nu eu sunt cel care a cerut să fie implicat într-un meci la Mania”.

Această afirmație, pare să indice faptul că WWE și-a dorit într-adevăr ca Punk să revină la Mania.

De asemenea, Punk a spus că „Este atât de palpitant și genial” când cineva a sugerat ca fanii să scandeze „CM Punk” în timpul meciurilor lui King Corbin.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.