WWEWWE PPV

Probleme în ceea ce privește WrestleMania 36 datorită Coronavirus

După cum bine știm cu toții, WrestleMania 36 va avea loc pe 5 aprilie în Tampa, Florida. Din păcate, coronavirusul încă se răspândește peste tot în lume iar CDC a catalogat această situație drept pandemie.

Există posibilitatea ca ediția WrestleMania din acest an să fie amânată sau chiar anulată. În orașul Tampa va exista o întânlire pentru a se stabilii interzicerea tuturor evenimentelor mari.

Pe contul oficial de Twitter al orașului Tampa a fost făcut un post referitor la acest lucru. A fost declarat faptul că WrestleMania este încă planificată așa cum s-a stabilit. Orașul monitorizează situația coronavirusului, dar orice decizie cu privire la show-uri trebuie să fie luată de către WWE.

Echipa Seattle Dragons din XFL va juca duminică un meci pe un stadion fără public. În acest moment, se pare că nu va fi așa în ceea ce privește WrestleMania 36.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.