WWEWWE PPV

Titlul Intercontinental și-a schimbat deținătorul

Braun Strowman a câștigat titlul Intercontinental după un meci cu Shinsuke Nakamura la SmackDown acum câteva săptămâni. Nu a durat foarte mult până când „The Monster Among Men” a pierdut această centură.

Strowman și-a „ales greșit cuvintele” atunci când a semnat contractul pentru meciul de la Elimination Chamber, la SmackDown-ul de săptămâna trecută. El a spus că nu-i pasă ce se află în contract, pentru că oricum le-ar face față lui Sami Zayn, Cesaro și Nakamura în același timp.

Respectivul contract a fost modificat și a avut un meci 3-on-1 Handicap pentru titlul Intercontinental la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din această dimineață.

Sami Zayn a lucrat cel mai mult în meciul 3-on-1 Handicap la Elimination Chamber, fugind în mare parte de Braun Storwman. Până la urmă, inevitabilul s-a produs iar Zayn a câștigat titlul Intercontinental spre surprinderea Universului WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.