WWEWWE PPV

The Undertaker a revenit la Elimination Chamber

Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber a fost „ultima oprire” în „Road to WrestleMania 36”. Universul WWE a avut o surpriză atunci când The Undertaker a revenit la evenimentul din această dimineață.

AJ Styles a avut un meci No DQ împotriva lui Aleister Black. Atunci când The OC au vrut să-l ajute pe Styles să obțină victoria, luminile din arenă s-au stins iar Taker a apărut în ring.

„Dead Man” s-a ocupat de Gallows și Anderson iar apoi l-a executat pe Styles cu un Chokeslam. După toate cele întâmplate, luminile din arenă s-au stins iar „The Phenom” a dispărut. Atunci când lumina din arenă s-a reaprins, Aleister Black l-a executat pe AJ cu un Black Mass și astfel a obținut victoria.

Se pare că feud-ul dintre AJ Styles și The Undertaker va duce la un meci în cadrul evenimentului WrestleMania 36. Aleister Black va obține în curând un push.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.