RawWWE

Samoa Joe vrea să aibă un meci cu The Undertaker

Samoa Joe a primit oportunitatea de a se înfrunta cu multe nume importante pe parcursul carierei sale. Cu toate acestea, Joe nu a avut încă un meci cu The Undertaker.

În timp ce a discutat recent cu Sports Bible, Samoa Joe a fost întrebat dacă ar vrea să-l înfrunte pe „The Dead Man” înainte de a se retrage. Răspunsul lui Joe a fost „absolut”. El îl respectă foarte mult pe Taker și ar dori să aibă un meci cu acesta.

„Absolut! Îi apreciez foarte mult munca lui Taker. Cu siguranță sunt pregătit pentru Undertaker indiferent dacă ar fi acum sau oricând în viitor”.

Samoa Joe este în prezent suspendat timp de 30 de zile pentru încălcarea wellness policy. Rămâne de văzut dacă un meci între The Undertaker vs. Samoa Joe va fi programat în viitor. Joe pare să se conformeze ori de câte ori WWE vrea să-l implice într-un meci.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !