RawWWE

WWE îl protejează pe AJ Styles?

AJ Styles a suferit o accidentare la urmăr după un spear a lui Edge în timpul meciului Royal Rumble din acest an. Styles a apărut la WWE TV după acest incident, dar nu a lucrat la capacitatea lui maximă.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a discutat despre starea actuală a lui AJ Styles în WWE. Se pare că compania îl protejează. Nu se știe dacă Styles mai are leziuni, dar aparent s-a evitat cât mai mult contactul fizic.

AJ Styles trebuie să fie 100% pregătit pentru meciul împotriva lui The Undertaker la WrestleMania 36. În Arabia Saudită au fost indicii cum că Styles ar avea șanse să-l învingă pe Taker într-un meci singles.

Există mai multe modaliăți prin care oficialii pot încheia meciul DQ dintre AJ Styles vs. Aleister Black la Elimination Chamber. Apariția lui The Undertaker ar putea ajuta lucrurile în acest sens.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.