WWE

CM Punk are un nou look

CM Punk a fost observat cu un ”look nou” la evenimentul C2E2 din acest weekend în Chicago. El a fost prezent pentru meet and greets la standul Pro Wrestling Tees în cadrul evenimentului, care a fost asociat cu Pay-Per-View-ul AEW Revolution din Chicago, IL.

După cum puteți vedea în fotografiile de mai jos, fanii și-au făcut poză alături de Punk, care și-a lăsat mustața să crească.

Punk este în mod indirect asociat cu WWE, deoarece are contract cu FOX Sports pentru a lucra ca analist la emisiunea WWE Backstage de pe FS1. Cu toate acestea, el nu are contract cu WWE.

În plus, CM Punk comentează pentru promoția CCFL MMA care își transmite show-urile pe UFC Fight Pass și a jucat în filmul Girl on the Third Floor, care a fost adăugat recent pe Netflix.

Când a fost întrebat dacă vrea să revină în ring, Punk nu părea încântat de acest lucru, finnd mulțumit de rolul pe care îl are la WWE Backstage.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.