SmackdownWWEWWE PPV

Două meciuri importante confirmate pentru WrestleMania 36

În cadrul show-ului SmackDown din această săptămână au fost confirmate două meciuri majore pe card-ul pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania 36.

SmackDown-ul a fost deschis cu un segment al noului campion Universal Goldberg. Campionul Universal a venit în ring și a ținut un promo despre cine va fi „următorul”. În acel moment, Roman Reigns și-a făcut apariția și a spus: „Eu sunt următorul”.

Până la finalul episodului, oficialii au confirmat acest meci pentru WrestleMania. Goldberg își va pune titlul în joc împotriva lui Roman Reigns.

De asemenea, John Cena a revenit la WWE TV. El a avut segmentul de final al SmackDown-ului de seara trecută. Cena a ținut un promo despre absența lui de la WrestleMania anul trecut. Apoi a continuat cu un discurs plin de emoție.

Când John Cena a părăsit ring-ul mergând spre rampa de intrare, luminile din arenă s-au stins iar The Fiend Bray Wyatt și-a făcut apariția. Wyatt a făcut un semn spre logo-ul WrestleMania și după un moment de gândire John Cena a acceptat provocarea tăcută făcută de The Fiend, înclinând șapca.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.