RawWWE

Vince McMahon a fost absent de la RAW-ul din această săptămână

Se pare că Vince McMahon nu participă la multe show-uri săptămânale în ultimul timp. El este prezent la ședințe atunci când este nevoie, dar lucrurile merg destul de bine și fără el în acest moment.

Dave Meltzer a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că Vince McMahon nu a fost prezent la RAW-ul din această săptămână.

Roster-ul din WWE călătorește în Arabia Saudită pentru evenimentul Super ShowDown. Rămâne de văzut dacă Vince va fi prezent la show-ul din Arabia Saudită.

Vince este foarte ocupat. Relansarea XFL și tot ceea ce se întâmplă, pentru a vinde drepturi de streaming pentru evenimentele importante ale WWE, îi ocupă, de asemenea, o bună bucată din timp.

La ultimul eveniment al WWE-ului în Arabia Saudită, Vince McMahon a părăsit țara imediat ce a fost posibil. Plecarea lui a avut loc înainte de începerea problemelor cu reîntoarcerea wrestlerilor săi.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.