WWEWWE PPV

The Undertaker va călătorii în Arabia Saudită pentru a avea o apariție surpriză la Super ShowDown

WWE va reveni joi în Arabia Saudită pentru evenimentul Super ShowDown din acest an. De asemenea, un nume important va fi prezent la respectivul show.

Dave Meltzer a raportat în timpul Wrestling Observer Radio că The Undertaker va zbura în Arabia Saudită alături de restul staff-ului din WWE. El nu este promovat pentru WWE Super ShowDown, dar va fi prezent acolo.

S-a afirmat faptul că The Undertaker va fi prezent la respectivul eveniment din Arabia Saudită pentru a începe într-un fel sau altul feud-ul cu AJ Styles. Oficialii au schimbat mai multe meciuri de la WrestleMania 36, dar Styles vs. Taker se află încă pe card.

AJ Styles urmează să lucreze alături de Rey Mysterio, Andrade, Bobby Lashley și R-Truth într-un Gauntlet Match pentru trofeul Tuwaiq la WWE Super ShowDown joia aceasta.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !