RawWWEWWE PPV

Rusev nu va mai fi prezent la WWE Super ShowDown. Care este motivul?

Pay-Per-View-ul WWE Super ShowDown din acest an va avea loc joi în Arabia Saudită. Se pare că Rusev nu va mai fi prezent la acest eveniment.

Inițial, WWE a anunțat că AJ Styles, Rusev, Andrade, Bobby Lashley și R-Truth se vor înfrunta într-un Gauntlet Match pentru trofeul Tuwaiq. Acum, Rusev a fost scos din acest meci.

Rey Mysterio îl va înlocui pe Rusev în meciul Gauntlet pentru trofeul Tuwaiq. Rusev a fost scos de la WWE TV în urmă cu câteva săptămâni datorită unor dispute contractuale.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a spus că teoretic Rusev este accidentat, dar practic, „Bulgarian Brute” a decis să nu meargă în Arabia Saudită.

Acest lucru este foarte interesant. Nu suntem siguri când va reveni Rusev la WWE TV, dar se pare că el nu dorește să meargă în Arabia Saudită dintr-un motiv sau altul.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.