SmackdownWWE

Posibilul plan pentru John Cena la SmackDown-ul din această săptămână

John Cena va fi prezent la SmackDown-ul din această săptămână care va avea loc în Boston, orașul său natal. În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a dezvăluit posibilul plan al oficialilor pentru John Cena la SmackDown-ul de vineri noapte. Probabil că după această apariție Cena nu va mai fi văzut des la TV așadar, WWE va profita cât mai mult de prezenta sa din această săptămână.

„La SmackDown-ul de vineri în Boston, John Cena va avea un angle. Așa am înțeles eu lucrurile. Asta ar avea sens, deoarece nu-l vezi pe Cena foarte mult în ultimul timp la TV. Deci, dacă va exista un angle, acesta se va întâmpla vineri, dar nu va fi cu Elias pentru că Elias nu mai este în planuri.”

Meciurile de top din brand-ul albastru la WrestleMania 36 sunt incerte. Rămâne de văzut ce au planificat oficialii pentru John Cena, după ce, planurile inițiale au fost schimbate.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.