WWE

The Fiend Bray Wyatt își dorește un meci împotriva lui Jerry Lawler

Jerry Lawler este la masa comentatorilor din RAW la show-ul din fiecare săptămână. Acest lucru îl ține departe de The Fiend Bray Wyatt și probabil că este mai bine așa.

În timpul podcast-ului Jerry Lawler Show, Hall of Famer-ul din WWE a discutat despre mica lui altercație cu Bray Wyatt. The King a primit câteva abuzuri din partea lui Wyatt, dar nu a luat nicio măsură în acest sens.

Oficialii nu va fi de acord ca Jerry Lawler să fie implicat într-un contact fizic la WWE TV. Aceștia nu vor să-și asume riscul ca Lawler să pățească ceva în direct la TV. Însă asta nu l-a împiedecat pe Bray să îi spună lui Jerry că i-ar plăcea să aibă un meci cu el.

„Să știți că după ce m-am întors la masa comentatorilor în August 2019, ca invitat special, Bray Wyatt a venit la mine după finalul show-ului și mi-a spus: „The King mi-ar plăcea să lucrez împotriva ta.””

Oricât și-ar dorii fanii să vadă acest meci, WWE nu l-ar lăsa pe Jerry Lawler să lupte din nou. Deci, acest dream match cu The Fiend Bray Wyatt probabil că nu va avea loc niciodată.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.