WWE

The Fiend Bray Wyatt își dorește un meci împotriva lui Jerry Lawler

Jerry Lawler este la masa comentatorilor din RAW la show-ul din fiecare săptămână. Acest lucru îl ține departe de The Fiend Bray Wyatt și probabil că este mai bine așa.

În timpul podcast-ului Jerry Lawler Show, Hall of Famer-ul din WWE a discutat despre mica lui altercație cu Bray Wyatt. The King a primit câteva abuzuri din partea lui Wyatt, dar nu a luat nicio măsură în acest sens.

Oficialii nu va fi de acord ca Jerry Lawler să fie implicat într-un contact fizic la WWE TV. Aceștia nu vor să-și asume riscul ca Lawler să pățească ceva în direct la TV. Însă asta nu l-a împiedecat pe Bray să îi spună lui Jerry că i-ar plăcea să aibă un meci cu el.

„Să știți că după ce m-am întors la masa comentatorilor în August 2019, ca invitat special, Bray Wyatt a venit la mine după finalul show-ului și mi-a spus: „The King mi-ar plăcea să lucrez împotriva ta.””

Oricât și-ar dorii fanii să vadă acest meci, WWE nu l-ar lăsa pe Jerry Lawler să lupte din nou. Deci, acest dream match cu The Fiend Bray Wyatt probabil că nu va avea loc niciodată.

Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close