WWEWWE PPV

*SPOILERE IMPORTANTE* În ceea ce privește WWE Elimination Chamber 2020

Ultimul Pay-Per-View din WWE, înainte de WrestleMania, va fi Elimination Chamber care are loc pe 8 martie, în Philadelphia. Acest eveniment este de o importanță majoră, având două meciuri tipice lui. Câștigătorii meciurilor respective ar putea fi deja previzibili.

Deoarece ambele meciuri Elimination Chamber au ca „premiu” un meci la WrestleMania, este clar că, câștigătorii sunt deja aleși.

Wrestling Observer Newsletter raportează că, Shayna Baszler și Roman Reigns vor fi câștigătorii meciurilor Elimination Chamber pentru a-și asigura „locurile” în meciurile majore de la WrestleMania.

Oficialii s-au „jucat” cu mintea fanilor pe „Road to WrestleMania” în trecut. Poate că Roman Reigns va pierde meciul doar pentru a găsi o altă modalitate să-l înfrunte pe The Fiend Bray Wyatt pentru titlul WWE Universal. În momentul de față, Wyatt este programat să-și apere centura împotriva lui Reigns la Mania.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.