WWEWWE PPV

Posibil *SPOILER Major* pentru WWE Super ShowDown

Oficialii din WWE lucrează la planurile pentru WrestleMania 36, dar nu pot include toate superstarurile pe card-ul acestui eveniment.

Goldberg va avea un meci împotriva lui The Fiend Bray Wyatt la Super ShowDown pe 27 februarie. Probabil că nu va câștiga titlul Universal decât dacă Vince McMahon nu se va răzgândi în ultimul moment.

Wrestling Observer Newsletter raportează că Goldberg nu este programat pentru ediția WrestleMania din acest an. Acest lucru ne face să credem că oricare ar fi finalul meciului din Arabia Saudită, Goldberg nu va câștiga titlul Universal.

„În mod evident, totul se poate schimba, întrucât Vince McMahon ar putea decide în orice moment că Goldberg este un adversar mai bun pentru Roman Reigns la WrestleMania, dar asta înseamnă, totodată, anularea planurilor la care s-a muncit luni de zile pentru build-upul lui Bray Wyatt pentru Reigns.”

Un meci între Roman Reigns vs. Goldberg ar avea o însemnătate mult mai mare. Vince McMahon poate face orice dorește în compania sa. Meciul planificat în acest moment pe card-ul pentru WrestleMania este The Fiend vs. The Big Dog.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.