WWEWWE PPV

Foste superstaruri din WWE promovate pentru weekend-ul cu WrestleMania

Oficialii din WWE au început deja să contacteze mai multe foste superstaruri pentru apariții în weekend-ul cu WrestleMania.

PWInsider raportează că WWE a apelat la JBL iar acesta va fi în Tampa pentru weekend-ul Mania. JBL a făcut parte din câteva show panel-uri în Kickoff-urile unor Pay-Per-View-uri majore și de aceea este nevoie de el, Kickoff-ul de la WrestleMania va dura 2 ore înainte de evenimentul proriu-zis.

De asemenea, Hornswoggle și Santino Marella vor fi prezenți în weekend-ul cu Mania. Se pare că Marella este în planurile WWE-ului pentru a lansa un brand NXT în Canada. Nu se știe cât de departe au ajuns cu acele planuri.

Un alt nume rezervat pentru weekend-ul cu Mania este Darren Young. Nu s-a mai apelat la el de când a fost concediat din companiei în 2017.

În afară de faptul că JBL va fi prezent în Kickoff la WrestleMania, nu se știe de ca s-a apelat și la celălalte nume, dar oficialii preferă să aducă wrestleri pentru meet and greets și pentru ceremonia Hall of Fame.

WrestleMania 36 va avea loc duminică, 5 aprilie și va fi transmis pe WWE Network. Mai jos aveți programul show-urilor din weekend-ul cu WrestleMania:

2 Aprilie – WWE Hall of Fame
3 Aprilie – SmackDown
4 Aprilie – NXT TakeOver: Tampa Bay
5 Aprilie – WrestleMania 36
6 Aprilie – Monday Night RAW

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.