WWEWWE PPV

WWE a confirmat un Women’s Elimination Chamber Match

În ciuda atacului lui Shayna Baszler la Monday Night RAW-ul de săptămâna trecută, oficialii nu au confirmat un meci între Becky Lynch și Baszler pentru WrestleMania 36.

WWE a anunțat că un meci de tipul Women’s Elimination Chamber va determina viitoarea pretendentă la titlul feminin din RAW, care o va înfrunta pe Lynch la Mania. Participantele confirmate pentru meciul respectiv sunt: Asuka, Ruby Riott, Sarah Logan, Shayna Baszler, Liv Morgan și Natalya.

Acesta este primul meci anunțat oficial pe card-ul Pay-Per-View-ului WWE Elimination Chamber 2020. Evenimentul respectiv va avea loc duminică, 8 martie 2020, la Wells Fargo Center din Philadelphia, PA. Elimination Chamber este ultimul Pay-Per-View înainte de WrestleMania.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.