RawWWE

Shelton Benjamin a semnat un nou contract cu WWE

WWE păstrează cât mai multe superstaruri în companie. Sumele importante oferite în contractele wrestlerilor sunt unul dintre motivele pentru care Michelle Wilson și George Barrios au fost concediați. Se pare că acum, Shelton Benjamin a semnat un nou contract.

În timp ce discuta cu Chasing Glory, Shelton Benjamin a confirmat că a re-semnat cu WWE. El nu a dezvăluit cât timp va mai rămâne în compania lui Vince McMahon. Este posibil ca noul său acord să fie pe 5 ani, deoarece aceasta este durata standard oferită de oficiali pentru noile contracte semnate.

Este posibil ca Shelton Benjamin să nu fie folosit foarte mult la WWE TV. Oficialii îl pot utiliza dor în cazul în care au nevoie de el.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.