RawWWE

Detalii despre statutul lui Big Show în WWE

Se pare că Big Show va reveni în curând la WWE TV. Săptămâna trecută s-a raportat faptul că Big Show era programat să revină la RAW-ul din această săptămână, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Nu se știe încă motivul pentru care oficialii au amânat revenirea lui Big Show la TV, dar probabil este ceva legat de planurile creative.

Cu toate acestea, WWE îl promovează pe Big Show pentru următoarele episoade din RAW. El va fi prezent în următoarele date:

24/02: Winnipeg, MB;
2/03: Brooklyn, NY;
9/03: Washington, DC;
16/03: Pittsburgh, PA.

În cadrul acestor evenimente, el este promovat la nivel local pentru un meci împotriva lui Seth Rollins, însă înfruntarea dintre cei doi va fi dark (meciul poate fi văzut doar de cei aflați în arenă).

Big Show a revenit în ring după o lungă absență, luna trecută, în cadrul unui episod din RAW, unde i-a ajutat pe Kevin Owens și Samoa Joe în feud-ul cu Seth Rollins și The Authors of Pain.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.