RawWWE

Matt Hardy a semnat un nou contract cu WWE?

Matt Hardy a fost scos de la WWE TV însă este promovat pentru un meci de tipul No Holds Barred împotriva lui Randy Orton la RAW-ul de mâine noapte. Acest lucru este foarte interesant și i-a determinat pe unii fani să se întrebe dacă oficialii au reușit să-l convingă pe Matt să semneze un nou contract.

Se pare că segmentul cu Matt Hardy și Randy Orton de la RAW-ul din această săptămână a avut o cotă foarte mare în ceea ce privește rating-ul show-ului.

Oficialii consideră că Matt Hardy trebuie folosit din nou pentru a fi valorificat cât timp este încă sub contract cu, compania. Dave Meltzer a confirmat la Wrestling Observer Radio că Matt Hardy nu a semnat un nou contract cu WWE.

În acest moment, Matt va părăsi WWE-ul pe 1 martie. Contractul lui Jeff Hardy are o situație mai diferită. A fost sistat pentru ceva vreme datorită unei accidentări a lui Jeff și a altor probleme personale care au dus la arestarea lui în dosarul DUI.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !