RawSmackdownWWEWWE PPV

AJ Styles vs. The Undertaker la WrestleMania 36?

Pe card-ul de la WrestleMania 36 ar putea exista un dream match la care unii fani nu s-ar fi gândit până acum. WWE are la dispoziție atât „The Phenomenal One” cât și „The Phenom” iar cei doi s-ar putea confrunta.

WrestleZone raportează că AJ Styles și The Undertaker urmează să se înfrunte la WrestleMania în acest an.

„Conform unei surse care ține legătura cu noi, un meci între AJ Styles vs. The Undertaker este în prezent planificat pentru evenimentul WrestleMania 36 din Tampa.”

Acest meci este mult mai potrivit din anumite motive. Nu numai că va fi un meci interesant, dar The Undertaker se descurcă de obicei mai bine împotriva wrestlerilor mai mici.

Styles s-a accidentat recent, dar este programat să revină în ring la Super ShowDown pe 27 februarie în Arabia Saudită.

The Undertaker nu este programat să lupte la evenimentul din Arabia Saudită. El nu a mai fost văzut în ring de la Extreme Rules anul trecut, când a lucrat într-un Tag Team Match alături de Roman Reigns împotriva lui Drew McIntyre & Shane McMahon.

Rămâne de văzut dacă oficialii vor face oficial acest dream match, însă a mai rămas ceva timp din „Road to WrestleMania”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.