RawWWE

Matt Hardy a fost scos oficial de la WWE TV

Episodul RAW-ului din această săptămână, a avut un alt segment care s-a încheiat într-o manieră „dramatică”. Matt Hardy a venit în ring și a avut o discuție cu Randy Orton despre vechiul lor prieten Edge.

Hardy și-a adus aminte de trecutul său cu Edge. A trecut mai bine de un deceniu de când Lita l-a înselat pe Matt Hardy cu Edge în viața reală iar acesta a fost un subiect foarte delicat pentru el. Probabil că acesta a fost ultimul promo a lui Matt Hardy în WWE.

La sfârșitul segment-ului, Orton l-a atacat într-un mod brutal pe Matt. După cele întâmplate, Matt Hardy a postat un mesaj pe twitter, în care spunea Universului WWE: „La revedere!”.

Pro Wrestling Sheet confirmă faptul că acest segment a fost cu scopul de-al scoate pe Matt Hardy de la WWE TV.

Contractul lui Matt Hardy cu WWE se va încheia pe 1 martie. Inițial, au existat rapoarte conform cărora au fost discuții despre un nou acord. Evenimentele petrecute la RAW-ul de seara trecută ar trebui să le ofere fanilor un indiciu despre modul în care s-au desfășurat acele discuții contractuale.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.