WWEWWE PPV

*SPOILER* Planul lui Vince McMahon pentru un Title Match important la WrestleMania 36

Vince McMahon are anumite planuri pentru cel mai important eveniment anual din WWE, WrestleMania care a ajuns la ediția cu numărul 36. De asemenea, Vince își poate schimba părerea ori de câte ori consideră că este necesar. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor schimba, dar au fost confirmate deja câteva meciuri pe card-ul respectivului show.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a discutat despre posibilitatea ca Goldberg să câștige titlul Universal la Super ShowDown. Acest lucru este posibil, deoarece Goldberg este „un nume important”, însă acesta nu este planul pe care Vince McMahon îl are acum în minte.

„Așa cum bine știți, un meci între „The Fiend” Bray Wyatt (c) vs. Roman Reigns pentru titlul Universal era în plan pentru WrestleMania în acest an. Însă, se pare că Vince McMahon își poate schimba opțiunea în ceea ce privește acest meci.”

„Road to WrestleMania” ar putea deveni mult mai interesant, mai ales dacă Goldberg va pierde în fața lui Wyatt la show-ul din Arabia Saudită. Goldberg câștigă mult mai mulți bani la evenimentele arabilor decât ar câștiga la WrestleMania. Rămâne de văzut dacă Vince McMahon decide să schimbe planurile „pe ultima sută de metri” așa cum a mai făcut-o în trecut.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.