WWEWWE PPV

Detalii despre zvonurile referitoare la un meci între Sting vs The Undertaker la WrestleMania 36

Se pare că Sting a discutat cu oficialii din WWE pentru a avea un rol în cadrul unui eveniment din Arabia Saudită. Acest lucru nu s-a concretizat, dar un nou zvon spune că WWE ar putea avea un plan și mai important în minte pentru Sting.

TalkSports raportează că sunt zvonuri conform cărora Sting a primit undă verde din partea medicilor pentru a reveni în ring. El ar putea avea un meci la WrestleMania 36 „iar adversarul său ar fi The Undertaker”.

Dacă WWE ar confirma acest meci pentru WrestleMania, veniturile companiei ar crește substanțial pe lângă banii pentru acest Pay-Per-View. Foarte mulți fani ar putea cumpăra bilet la WrestleMania doar pentru a vedea acest dream match.

Meciul dintre The Undertaker vs. Goldberg nu a fost pe placul tuturor. Au fost, de asemenea, mai mulți factori care au influențat negativ respectivul meci, cum ar fi călătoria în Arabia Saudită, căldura sufocantă și faptul că Goldberg a suferit o comoție chiar la câteva minute după începerea meciului.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.