RawWWE

Statutul actual a lui Samoa Joe în WWE

S-a crezut că Samoa Joe a picat un test al WWE Wellness Policy. Acum avem noutăți în ceea ce privește acest zvon. WrestleVotes a relatat că mai mulți wrestleri din California de Sud au probleme în WWE. Apoi au postat o poză cu Samoa Joe care își verifica telefonul mobil și era șocat.

Dave Meltzer a raportat ulterior, în cadrul Wrestling Observer Radio că Samoa Joe nu a fost suspendat, el a suferit o comoție.

Joe nu este suspendat, pentru că el este promovat într-un meci Tag Team alături de Kevin Owens & The Viking Riders vs. Seth Rollins, AOP & Murphy la RAW-ul de săptămâna viitoare.

Card-ul respectivului show poate fi modificat oricând, dar acest 8-Tag Team Match este încă promovat constant.

Rămâne de văzut dacă oficialii vor rezolva și alte încălcări ale wellness policy. Însă putem fi siguri că Samoa Joe nu a fost suspendat.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.