SmackdownWWEWWE PPV

Meciuri noi adăugate pe card-ul pentru WWE Super ShowDown

Goldberg a revenit la WWE TV în cadrul show-ului SmackDown din această săptămână. El a spus că dorește să mai aibă un meci în WWE.

Înainte ca Goldberg să lanseze o provocare pentru un meci la evenimentul respectiv, King Corbin și-a făcut apariția și a ținut un heel promo. La un moment dat, Golberg a spus că îl provoacă pe The Fiend Bray Wyatt.

Bray Wyatt a apărut prin intermediul Firefly Fun House. El a acceptat provocarea făcută de Goldberg pentru titlul Universal. Ulterior, a fost confirmat faptul că meciul dintre cei doi va avea loc la WWE Super ShowDown în Arabia Saudită.

De asemenea, lucrurile nu s-au încheiat între King Corbin și Roman Reigns. El l-a provocat pe „The Big Dog” la încă un meci. Provocarea a fost acceptată, dar acest meci va avea și o stipulație.

Ulterior s-a confirmat faptul că King Corbin se va confrunta cu Roman Reigns într-un steel cage match. Bineînțeles, meciul dintre cei doi va avea loc pe 27 februarie, la Super ShowDown în Arabia Saudită.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.