RawWWEWWE PPV

Meci pentru titlul WWE adaugat pe card-ul de la WWE Super ShowDown 2020

Brock Lesnar își va apăra titlul WWE la Pay-Per-View-ul Super ShowDown din Arabia Saudită, pe 27 februarie. În Main Event-ul RAW-ului din această săptămână a avut loc un meci Triple Threat pentru a determina cine se va înfrunta cu Lesnar.

Seth Rollins, Richochet și Bobby Lashley au făcut parte din Tripe Threat-ul respectiv. Rollins a încercat să obțină victoria cu ajutorul lui Buddy Murphy și AOP, dar Kevin Owens și Viking Raiders le-au dat planurile peste cap.

În cele din urmă, Ricochet a câștigat meciul și și-a asigurat o șansă la centura WWE. El s-a bucurat foarte puțin de victoria obținută, deoarece Brock Lesnar a venit repede în ring și l-a executat cu un F5, iar show-ul a luat sfârșit.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.