WWEWWE PPV

John Cena confirmă că va fi în backstage la WrestleMania 36

John Cena a fost intervievat recent de către Jimmy Traina de la Sport Illustrated, iar în timpul interviului Cena a dezbătut o gamă largă de subiecte.

Pe parcursul interviului, el a adus în discuție o potențială apariție la WrestleMania 36, confirmând că va participa la respectivul eveniment și că va face tot ceea ce Vince McMahon îi va cere.

Astfel, se pare că, dacă există planuri pentru el în cadrul show-ului, acestea rămân deocamdată „secrete”.

„Apariția la ediția WrestleMania din acest an ar fi un cadou pentru mine. Nu am uitat deloc de WWE. Știu că locurile pentru WrestleMania sunt rare. Din păcate eu am cam lipsit. Dar fără doar și poate voi fi în Tampa. Cu siguranță vor fi prezent la eveniment și am încredere deplină în Vince McMahon atât ca șef cât și ca prieten, mentor. Dacă mi-ar spune că are nevoie de mine, aș accepta absolut orice rol, indiferent dacă ar fi ca anul trecut, în New York, să am o simplă apariție în ring sau ca acum doi ani să am postura de fan în tribune. Orice rol este binevenit.”

Acum câteva săptămâni în urmă unele surse spuneau că oficialii au planuri mari pentru Cena la WrestleMania. Un adversar vehiculat pentru el fiind Lars Sullivan.

Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 va avea loc duminică, 5 aprilie 2020, la Raymond James Stadium din Tampa, Florida.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !