WWEWWE PPV

CM Punk dezvăluie ediția lui preferată a WrestleMania

CM Punk i-a dat un răspuns interesant unui fan care a dorit să știe ce ediție a Pay-Per-View-ului WrestleMania este preferata lui.

Punk a răspuns fanului de pe Twitter că ediția lui preferată a WrestleMania este cea cu numărul 30. Acest lucru este interesant, deoarece el nu a lucrat la respectivul eveniment.

WrestleMania 30 a avut loc pe 6 aprilie 2014 la Superdome Mercedes-Benz din New Orleans, LA. Inițial, Punk trebuia să aibă un meci cu Triple H la acest show.

Meciul cu Triple H nu l-a mulțumit pe Punk la acea vreme. El și-a expirmat nemulțumirile și a fost concediat ulterior de WWE.

Drept urmare, oficialii au trebuit să modifice card-ul, iar înlocuitorul lui Punk pentru Hunter, a fost Daniel Bryan, care după ce l-a învins pe HHH, a câștigat și meciul Triple Threat din Main Event împotriva lui Randy Orton și Batista, și astfel a devenit campion WWE World Heavyweight.

CM Punk a spus în timpul podcast-ului lui Colt Cabana că a fost foarte fericit pentru că Bryan a ajuns în Main Event la WrestleMania, meritând acest lucru. Punk a menționat că și-a dorit să-l ajute pe Daniel Bryan înainte de a pleca din WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.