NXTRawWWEWWE PPV

6 Superstaruri din WWE s-au accidentat săptămâna trecută

Superstarurile din WWE dau tot ce au mai bun de fiecare dată când sunt în ring. Nu au fost raportate accidentări la Pay-Per-View-ul Royal Rumble, în afară de cea a lui AJ Styles. Însă, lucrurile s-au schimbat la show-ul Worlds Colide înainte de Rumble și la RAW-ul de după acest eveniment.

Dave Meltzer a menționat în timpul Wrestling Observer Radio că 6 wrestleri din WWE au suferit accidentări la nivelul capului săptămâna trecută.

„Săptămâna trecută 6 oameni au fost scoși din acțiunne, ceea ce este mult pentru două evenimente diferite. Deci, cred că la Worlds Colide Marcel Barhel, Alexander Wolfe și Roderick au suferit leziuni, iar apoi la RAW au urmat Rey Mysterio, Samoa Joe și Riddick Moss. Este posibil cel mai ciudat lucru să fi atât de ghinionist. Interesant este că 6 persoane s-au accidentat în 3 zile, chiar dacă rata accidentărilor este destul de ridicată se întâmplă foarte rar, mai ales că superstarurile se antrenează constant. Nu sunt sigur dacă toți cei 6 au suferit contuzii, rămâne de văzut cine este disponibil, dar cu toate acestea ceva a mers prost în meciurile lor.”

Acesta este un moment foarte neplăcut pentru WWE, mai ales în „Road to WrestleMania”. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, dar oficialii vor să țină astfel de subiecte într-o discreție strictă dintr-un anumit motiv.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.