RawWWEWWE PPV

MVP dezvăluie de ce a revenit în WWE

MVP a revenit în timpul meciului 30-Man Royal Rumble din acest an. A lucrat la RAW-ul de după respectivul eveniment, într-un meci împotriva lui Rey Mysterio. Nu a obținut victoria în niciunul dintre cele două meciuri și apoi a anunțat că meciul său final în WWE va avea loc la RAW-ul de săptămâna viitoare.

În urma anunțului referitor la încheierea carierei sale în WWE, MVP a confirmat că nu a semnat un nou contract. Pur și simplu și-a dorit ca fiul său să-l vadă luptând.

„Oamenii mă întreabă despre „contractul pe care l-am semnat cu WWE”. Nu am semnat niciun acord. M-am întors pentru ca fiul meu să mă vadă luptând, eu fiind wrestler-ul său preferat.”

MVP ar fi putut să mai rămână în WWE dar a ales să nu facă asta. De asemenea, nu putem exclude niciodată posibilitatea ca MVP să fie introdus în Hall of Fame. Acesta ar fi un lucru minunat pentru băiatul lui.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.