RawWWE

Samoa Joe a suferit o comoție în timpul meciului de la RAW

Se pare că Samoa Joe a suferit o comoție pe parcursul RAW-ului din această săptămână, după cum a relatat Dave Meltzer de la Wrestling Observer Newsletter.

În această săptămână la RAW, Joe a făcut echipă cu Kevin Owens împotriva lui Seth Rollins și Buddy Murphy într-un meci pentru titlurile RAW Tag Team. Joe a executat un „suicide dive” prin corzi și a aterizat necorespunzător pe podea chiar înainte de spot-urile comerciale. Trainer-ul de lângă ring a fost chemat pentru a-l scoate pe Samoa Joe din meci, ca el să poată fi evaluat în backstage.

La început, părea un storyline care să-i ofere lui Owens o acoperire pentru pierderea unui meci 2-vs-1, însă accidentarea lui Samoa Joe a fost legită iar Meltzer a spus că, comoția suferită de Joe este monitorizată în regim normal.

Nu se știe când ar putea reveni Joe în ring, deoarece recuperarea după o comoție poate dura zile, săptămâni sau chiar luni. Problemele se cam țin de Samoa Joe, acesta revenise în acțiune cu puțin timp în urmă după ce în luna decembrie a anului trecut, și-a rupt un deget.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !