RawWWE

Drew McIntyre despre un meci cu The Undertaker: „Putem oferi un meci incredibil”

Câștigătorul meciului Royal Rumble din 2020, Drew McIntyre a acordat recent un interviu pentru TV Insider, în timpul căruia a dezbătut o gamă largă de subiecte.

Pe parcursul interviului, el și-a expirmat dorința pentru un posibil meci împotriva lui The Undertaker. Deși au existat zvonuri că ar putea avea loc un meci între ei, nu s-a întâmplat acest lucru.

„Dacă aș putea să lucrez cu The Undertaker, ar fi un vis împlinit pentru mine. Sunt sigur că putem oferi fanilor un meci incredibil. Mi-am imaginat de multe ori acest meci și în viziunea mea e impresionant.”

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

One Comment

  1. Chiar as vrea sa il vad pe Drew cum castiga un meci impotriva lui undertaker, dar odata ce i s-a dus streak-ul, nu mai are farmec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !