RawWWEWWE PPV

Update despre accidentarea lui AJ Styles

După cum am raportat acum ceva timp în urmă, AJ Styles a suferit o accidentare în urma unui „spear” din partea lui Edge în meciul 30-Man Royal Rumble 2020. Styles s-a ales cu această accidentare datorită faptului că a aterizat în mod penibil pe umăr. Arbitrii aflați la marginea ring-ului au verificat starea lui AJ și au decis ca el să fie eliminat cât mai rapid.

În urma consultului în backstage de către medicii companiei, s-a constatat că AJ Styles și-a dezlocat umărul, după cum a raportat Dave Meltzer în cadrul Wrestling Observer Radio. Acest lucru înseamnă că „The Phenomenal One” are nevoie de timp liber și ar putea fi absent de la WrestleMania 36.

Meltzer a menționat că în ciuda acestui fapt, oficialii speră ca AJ Style să revină la timp pentru Mania. Vom reveni cu detalii despre starea de sănătate a lui Styles odată ce acestea vor fi disponibile.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.