RawSmackdownWWEWWE PPV

Edge a revenit la Royal Rumble! Cât timp va avea contract cu WWE?

După câteva luni de zvonuri intense pe baza acestui subiect, inevitabilul s-a produs. Edge a revenit noaptea trecută în main event-ul Pay-Per-View-ului Royal Rumble.

La intrarea participantului cu numărul #21, fanii au avut parte de o surpriză de proproții. Melodia lui Edge a început iar el și-a croit drum spre ring sub privirile a mii de ochi încântați de acest lucru.

Au trecut 9 ani de când „Rated-R Superstar” s-a retras, dar iată că într-un final a revenit în ring. Edge a avut o prestație bună în meciul Royal Rumble, este într-o formă destul de ok iar Universul WWE a văzut multe „spear-uri”.

La un moment dat, Edge l-a privit pe AJ Styles în ochi înainte de a executa un „spear” pe acesta și al elimina în cele din urmă.

În plus, Wrestle Votes raportează că „Rated-R Superstar” Edge a semnat un nou contract cu WWE pe 3 ani ce include o sumă generoasă de bani. În general, contractele noi semnate sunt pe 5 ani, dar se pare că oficialii au făcut o excepție.

Acum, există planuri pentru Edge la cel mai important eveniment anual din WWE, WrestleMania 36.

Este posibil ca Randy Orton să se înfrunte cu bunul său prieten, după ce Edge l-a eliminat din meciul Royal Rumble. Rămâne de văzut care vor mai fi adversarii lui Edge. Cu siguranță, este o perioadă emoționantă, în special pentru fanii care își doreau cu ardoare ca „Rated-R Superstar” să revină în ring.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

One Comment

  1. Se vad in ochii lui Edge ca ii era dor sa isi faca interarea, era surprins si emotionat, insa asta mi se pare o intrare “speciala”, nu cele de genul pe care le facea Cena sau Triple H.
    Edge ftw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !