RawSmackdownWWEWWE PPV

Cine sunt câștigătorii celor două meciuri Royal Rumble din 2020?

Meciul 30-Women’s Royal Rumble a fost al 2-lea în cadrul Pay-Per-View-ului de noaptea trecută. Acesta a fost câștigat de Charlotte Flair care a intrat cu numărul #17. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, nici măcar casele de pariuri nu i-au acordat o cotă prea bună lui „The Qeen” până înainte cu câteva ore de începerea evenimentului.

Toate sursele indicau că meciul Royal Rumble feminin va fi câștigat de diva din NXT, Shayna Blaszer care a intrat ultima în meci, ea fiind favorită și la casele de pariuri. În ciuda acestui fapt, oficialii au reușit să surprindă Universul WWE.

Prin urmare, Charlotte Flair are o șansă asigurată la alegerea unui meci pentru titlul feminin din SmackDown sau RAW, care va avea loc la WrestleMania 36.

În main event-ul serii, meciul 30-Man Royal Rumble a fost deschis de campionul WWE Brock Lesnar și Ellias. Lesnar a avut un parcurs uluitor în meci reușind să elimine 13 oponenți. Lucrurile s-au schimbat atunci când și-a făcut apariția participantul cu numărul #16, Drew McIntyre. „The Beast” a fost eliminat de McIntyre spre surprinderea acestuia.

Finalul meciului a avut în prim-plan 4 participanți: Drew McIntyre, Edge, Randy Orton și Roman Reigns. Eliminările au fost în felul următor: Edge l-a eliminat pe bunul său prieten Randy Orton, „Rated-R Superstar” a fost eliminat de către Reigns iar „The Big Dog” a fost scos din meci de McIntyre.

Așadar, Drew McIntyre are posibilitatea să-și aleagă pentru ce titlu vrea să aibă un meci la WrestleMania. El s-ar putea înfrunta pentru centura Universală deținută în acest moment de către „The Fiend” Bray Wyatt sau pentru centura WWE care este în posesia lui Brock Lesnar.

Cel mai probaibl, Drew se va întrepta către titlul WWE, având în vedere că el a fost cel care l-a eliminat pe Lesnar din meciul Royal Rumble și cu siguranță nu a terminat lucrurile cu „The Beast”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.