RawWWE

Vince McMahon credea că Lars Sullivan este pregătit să-l înfrunte pe Brock Lesnar

Vince McMahon a văzut un potențial mare în Lars Sullivan. Dave Meltzer a spus acum ceva timp că oficialii voiau să-i acorde un push lui The Freak. Acum Sullivan este accidentat, iar videoclipurile pentru adulți descoperite recent în care acesta este protagonist ar putea să-i fi afectat reputația.

Lars este deja un om controversat. El a făcut mai multe comentarii rasiste cu privire la cei din culturism cu mult înainte de a ajunge în WWE. Ulterior, acesta a fost amendat cu 100.000$ datorită comentarilor respective înainte să se accidenteze.

Filmele pentru adulți care au fost descoperite, au arătat că Sullivan a folosit numele „Mitch Bennett” pentru a face conținut homoerotic. A fost raportat recent faptul că Vince McMahon s-ar putea să nu-l mai privească pe Sullivan la fel după cele întâmplate.

Referitor la situația actuală a lui Lars Sullivan, Fightful Select a raportat că: „Pe tipul ăsta Vince McMahon și-l dorea într-un meci cu Brock Lesnar anul trecut.”

În prezent, Lars Sullivan se recuperează după o accidentare la genunchi. El ar putea reveni în vară, dar totul depinde de cum vrea Vince să-l utilizeze. Cândva au existat planuri majore pentru Sullivan, dar o serie de evenimente nefericite ce îl implică în mod direct le-au anulat. Rămâne de văzut dacă Lars poate reveni pe făgașul normal.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.