NXTWWEWWE PPV

Finn Balor indică o posibilă apariție în meciul Royal Rumble

În ciuda faptului că nu se mai află în main show (RAW sau SmackDown), asta nu-l împiedică pe Finn Balor să fie prezent în meciul 30-Man Royal Rumble.

Balor a postat o fotografie cu el pe contul său oficial de Twitter, iar Curt Hawkins i-a răspuns: ”Mi-e dor de tine, amice.”

La rândul său, Finn i-a spus lui Hawkins că îl va vedea duminică. Fanii și-au ridicat semne de întrebare după ce în postare, Balor a înlocuit ”e” din ”Vezi” cu un 3 și ”o” din ”o să mă” cu un 0.

Astfel, fanii au speculat că el ar putea intra în meciul Royal Rumble cu numărul #30.

Oficialii nu au confirmat încă dacă roster-ul din NXT va lucra în meciul 30-Man sau Women’s Royal Rumble. Este posibil ca Universul WWE să aibă parte de multe surprize, dar asta rămâne de văzut.

Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an va avea loc duminică, 26 ianuarie în Houston, Texas, și se va difuza pe WWE Network.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.