AEWAEW DynamiteAEW PPV

Taz a semnat un contract pe mai mulți ani cu AEW

După ce a lucrat pentru companie în ultimele luni, All Elite Wrestling a anunțat că Taz a semnat un contract pe mai mulți ani cu industria.

AEW a împărtășit această știre cu fanii de pe twitter. Nu se cunosc detalii despre acest contract referitor la durata lui și partea financiară.

De fapt, Taz a lucrat la înregistrările AEW Dark, miercuri seară, in Miami, FL. Meciurile înregistrate vor fi difuzate pe canalul oficial de YouTube al AEW în următoarele două săptămâni.

În AEW, Taz are bineînțeles rolul de comentator și se alătură lui Tony Schiavone la AEW Dynamite, atunci când este nevoie. Taz a plecat recent de la CBS Sports Radio, fiind interesat să revină la masa comentatorilor.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.