SmackdownWWEWWE PPV

Statutul lui Kane la Royal Rumble 2020

Kane a apărut la SmackDown-ul de săptămâna trecută. El l-a ajutat pe Daniel Bryan în storyline-ul cu ”The Fiend” Bray Wyatt. Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este: ”Big Red Machine” va fi prezent la Royal Rumble?

PWInsider raportează că Kane este programat pentru evenimentul Royal Rumble care va avea loc în această duminică. Nu se știe dacă va participa în meciul 30-Man Royal Rumble, dar este posibil ca acesta să-și păstreze recordul pentru cele mai multe eliminări din meciul respectiv.

De asemenea, Kane a fost prezent și la un WWE Live Event din Knoxville în weekend. El este primarul județului Knox, Tennessee, așa că i-a fost mult mai ușor să călătorească. Se pare că primarul Glenn Jacobs va călători în Houston foarte curând.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.