SmackdownWWEWWE PPV

Posibil meci pentru titlul Universal la WrestleMania 36

În acest an, WWE nu are nimic ”bătut în cuie” pentru cel mai important eveniment al companiei, WrestleMania care a ajuns la ediția cu numărul 36. Nu a fost vehiculat nici măcar un meci de top. Pay-Per-View-ul Royal Rumble va începe ”Road to WrestleMania” și, în acest moment, se discută despre un ”posibil” meci pentru titlul Universal.

Wrestling Oberver Newsletter raportează că nu există câștigători clari pentru cele două meciuri Royal Rumble din acest an. Un meci ”posibil” pentru WrestleMania 36 este ”The Fiend” Bray Wyatt vs. Roman Reigns. Probabil că oricine îl va elimina pe Brock Lesnar din meciul Royal Rumble, se va îndrepta către centura WWE la Mania.

Roman Reigns este principalul favorit pentru câștigarea meciului 30-Man Royal Rumble. De asemenea, Shayna Baszler este favorită pentru câștigarea meciului Royal Rumble feminin. Va fi interesant să vedem ce vor decide oficialii, dar au 30 de opțiuni pentru fiecare meci care să contureze apoi build-upul pentru WrestleMania.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.