WWEWWE PPV

CM Punk va reveni la WWE Royal Rumble?

CM Punk nu a semnat niciun contract cu WWE. El are doar un acord cu Fox pentru a fi prezent la WWE Backstage. Însă, acest lucru nu-l împiedică pe Punk să tachineze puțin fanii.

Sunt șanse mari ca CM Punk să nu revină în această duminică la Royal Rumble, dar universul WWE încă speră într-o minune. Acesta are încă o cotă destul de mare la pariuri pentru câștigarea meciului Royal Rumble din acest an.

Contul de twitter WWE on Fox și-a întrebat urmăritorii cine va avea o apariție surpriză în meciul 30-Man Royal Rumble din 2020. CM Punk a oferit un răspuns la tweet-ul respectiv, punând o poză cu Savio Vega însoțită de un like emoji.

Evident, Punk se distra pe baza acestei postări. Cu toate astea, tachinarea pe acest subiect ia determinat pe fani să înceapă speculațile.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.