205 LiveSmackdownWWE

Sheamus dezvăluie ce look trebuia să aibă inițial când a revenit în WWE

Sheamus a revenit recent la WWE TV, cu un look pe care fanii erau obișnuiți să-l vadă. În comparație cu alți wrestleri, acum fanii pot spune că el are un aspect unic.

Acesta a revenit la look-ul precedent pe care l-a avut în 2009 când a debutat în WWE, după 4 ani. Într-un interviu pentru talkSPORT, Sheamus a dezvăluit schimbarea pe care și-o doreau oficialii asupra aspectului său. Inițial, el trebuia să aibă un echipament cu bretele și o mică mustață.

”Mate, am primit o listă din partea echipei de creație, și trebuia să am o mică mustață, echipament cu bretele și părul dat pe o parte. Arătam aproape ca Jack Gallagher din 205 Live, și le-am spus: ”Avem deja un wrestler care arată așa în prezent, nu?” Dacă aș avea un astfel de aspect, aș fi terminat. Cu siguranță nu aș fi primit un feedback pozitiv din partea fanilor…acest look i-ar fi plăcut doar bunicii mele! Ar fi fost groaznic.”

Se pare că Sheamus decis să revină la aspectul lui original pentru a-și contura mai bine noul gimmick. Acesta este de părere că look-ul lui de Celtic Warrior a prins foarte bine la public și a decis să schimbe lucrurile.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.