SmackdownWWE

Kalisto și-a prelungit contractul cu WWE

Cei din WWE se bucură că un alt superstar și-a prelungit contractul pe mai mulți ani. Conform unui raport oferit de Pro Wrestling Sheet, Kalisto a semnat un nou contract cu compania lui Vince McMahon.

Kalisto este unul dintre wrestleri din WWE a cărui contract a expirat în primul trimestru al anului 2020, însă fanii nu trebuie să fie îngrijorați pentru că datorită acestui nou acord el nu va pleca nicăieri în viitorul apropiat.

Potrivit surselor lui Ryan Satin, Kalisto a decis să rămână în WWE, deoarece consideră că mai are multe lucruri de făcut în această industrie.

În vârstă de 33 de ani, Kalisto a debutat în WWE în anul 2013, lucrând pentru NXT. El a avut câteva momente de ”start-and-stop” pe parcursul carierei sale, iar în ultimii ani, a făcut parte din stable-ul Lucha House Party alături de Gran Metalik și Lince Dorado.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.